Afmelden voor wedstrijden (jeugd)

04 September 2019 16:11

Binnenkort beginnen we weer aan een nieuw seizoen. Zoals misschien is opgevallen zijn de meeste jeugdteams dun bezet, ofwel er zijn “maar” 8 of 9 spelers. We hebben er als TCJ bewust voor gekozen om de teams niet te groot te maken zodat iedereen lekker veel kan spelen. Dit brengt voor de spelers en ouders wel enige discipline met zich mee.

De wedstrijdsecretarissen zorgen er iedere week weer voor dat je met een compleet team speelt. Dit kost vaak (heel) veel tijd en moeite. Daarom ons verzoek aan spelers en ouders om alleen in dringende gevallen af te schrijven. Mocht na een aantal weken blijken dat het voor de wedstrijdsecretarissen ondoenlijk is om teams compleet te krijgen dan zullen we genoodzaakt zijn teams terug te trekken voor het zaalseizoen. Consequentie hiervan is dat de teams weer groter zullen worden en kinderen in een ander team kunnen komen. Daarnaast krijgen we als vereniging voor elk team dat we terugtrekken een geldboete. We hopen natuurlijk dat het niet zover komt en vertrouwen op jullie medewerking.

Voor de volledigheid hierbij nog even de namen van de coördinatoren en wedstrijdsecretarissen:

Categorie:                          Coördinator:                     Wedstrijdsecretaris:

B-aspiranten                        Kevin Baerveldt                   Patricia Koersma                            b@kvtempo.nl

C-aspiranten                        Yoran Marck                        Marion Dorsman                            c@kvtempo.nl

D-pupillen                            Jan Dirk Koersma                Bettina Barkema                            d@kvtempo.nl

E-pupillen                            Anouk Nikkels en                 Ryan Plantfeber                             e@kvtempo.nl

Marleen van der Sar

F-pupillen                            Anouk Nikkels en                 Daniëlle Dekker                             f@kvtempo.nl

Marleen van der Sar

We wensen iedereen veel plezier en succes!!