15 Februari: Supportersdag - Middellijn schieten - Extra prijs

10 February 2020 0:15

15 Februari is het supportersdag. De heren van het eerste jullie uit, en Lex Drieduite heeft een extra prijs voor de jongste deelnemer die weet te scoren, een ritje in de verlengde Euromast samen met een vriendje of vriendinnetje!

Programma & activiteiten:

Laat jezelf schminken zodat je een echte bij bent van Top tot Teen.

Zorg dat je team iets extra's doet en opvalt. Er wordt namelijk een Team van het Jaar gekozen. Dit team krijgt een leuke prijs. Natuurlijk gaat het team op de foto met de selectie.

Eet mee! De kookploeg regelt een lekkere maaltijd. Zo zijn er vanaf 17:30 broodjes Beenham verkrijgbaar voor ongeveer 3 euro. Zoals altijd: op = op. Daarnaast is er ook nog een verrassing vanuit de sponsor. Klaverblad Verzekeringen draagt met een poffertjeskraam bij aan een lekkere maaltijd voor de jeugd. De poffertjes kunnen vanaf 18:15 gegeten worden.

Tempo 2 speelt om 18:15

Er is een huldiging van vrijwilligers om 19:30

Tempo 1 / Klaverblad verzekeringen start om 20:00

tegenstander is DVO. De vorige keer ging de wedstrijd nipt verloren. Tijd voor revanche.

In de rust kun je meedoen aan het middellijn schieten. De heren dagen je uit. Klik hier of op de foto om de challenge te bekijken. Oud Voorzitter Lex kan helaas niet meedoen omdat hij in Spanje zit. Maar dat weerhoudt hem er niet van om een extra prijs ter beschikking te stellen. De jongste deelnemer die weet te scoren, krijgt een ritje in de verlengde Euromast samen met een vriend of vriendin. En natuurlijk gaat Rotterdam-liefhebber Lex samen met Marion ook mee. Zet hem op!

Na de wedstrijd zijn er lekkere hapjes van de Club van 50. De Club van 50 draagt hiermee graag bij aan deze speciale dag!