Livestream Tempo/Klaverblad Verzekeringen - Blauw-Wit

Thursday 12 December 2019 08:30

De wedstrijd tussen Tempo/Klaverblad Verzekeringen en Blauw Wit zal zaterdag 14 december door Tempo zelf worden ge 'livestreamd'. In dit bericht vind je de link waar je de livestream kan bekijken.

Speculaas van VoorFietsen.nl, dat lusten onze trainers wel

Korfbalvereniging Tempo Wednesday 11 December 2019 12:56

Sint en Piet dat is natuurlijk dolle pret, En zij hebben terecht onze trainers in het zonnetje gezet.

Za 14 december prijsuitreiking Grote Clubactie verkopers

Korfbalvereniging Tempo Tuesday 10 December 2019 09:00

Zaterdag 14 december ontvangen de kinderen en het team die de meeste loten hebben verkocht hun prijs om 19.30 (voor de wedstrijd van Tempo 1 in de Limeshal). In dit bericht staan alle kinderen die zaterdag worden verwacht en het winnende team, Tempo D2!

Trainingen tijdens de Feestdagen

Korfbalvereniging Tempo Tuesday 10 December 2019 05:13

Let op: voor de kerstvakantie is er een ander trainingsschema. Kijk dus even goed in dit bericht wanneer er wel en niet getraind wordt!

SIMPEL.NL vrijwilligersontbijt 14-12-2019

Korfbalvereniging Tempo Sunday 8 December 2019 22:34

Wij zijn ontzettend blij met alle vrijwilligers die een steentje bijdragen aan onze club. Van trainers tot aan barpersoneel, elke vrijwilliger is voor Tempo belangrijk. Daarom willen wij dit jaar op zaterdag 14 december a.s. met een Simpel.nl kerstontbijt graag deze vrijwilligers bedanken. Dit wil je als vrijwilliger niet missen!

Hoofdsponsor van Korfbalvereniging Tempo
Tempo Toernooi Nieuws