Blauw Wit - Tempo/Klaverblad Verzekeringen in beeld

Korfbalvereniging Tempo Tuesday 25 February 2020 00:52

De overwinning zat er zaterdag niet in. Wel kregen we de complimenten voor onze fanatieke en enthousiaste bijen. Daarom ditmaal een verslag in beeld.

Tempo / Klaverblad Verzekeringen - Sportploeg van het jaar!

Korfbalvereniging Tempo Saturday 22 February 2020 08:02

De promotie naar de korfballeague, de hoogste korfbalcompetitie ter wereld, heeft Tempo / Klaverblad de titel: Sportploeg van het jaar opgeleverd.

Opleiding & Interesses

Korfbalvereniging Tempo Friday 21 February 2020 01:29

Vertel iets meer over jezelf en wij maken een goede match tussen onze vrijwilligersmogelijkheden en jouw talenten & interesses

Mark Glissenaar nieuwe hoofdtrainer KV Tempo

Korfbalvereniging Tempo Monday 17 February 2020 21:26

Mark Glissenaar is met ingang van het seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van Tempo. De 41-jarige inwoner van Moordrecht heeft momenteel Excelsior uit Delft onder zijn hoede.

Erelid Bas nu ook lid in de Orde van Oranje Nassau

Korfbalvereniging Tempo Sunday 16 February 2020 02:53

Zo trots als een pauw is Tempo op Erelid Bas Turken die vandaag is benoemd als lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg de versierselen opgespeld door Burgemeester Spies tijdens de Supportersdag.

Hoofdsponsor van Korfbalvereniging Tempo
Tempo Toernooi Nieuws