Selectie werkt richting zaalcompetitie

Thursday 18 October 2018 15:20

Waar Tempo 2 nog 2 veldwedstrijden heeft waarin we de koppositie nog steviger willen neerzetten, start Tempo 1 deze week met de zaaltrainingen. Vanaf maandag 22 oktober sluit Tempo 2 daarbij aan.

Wedstrijdverslag Tempo G2 van 13 oktober

Sunday 14 October 2018 19:32

Tom de Ridder heeft een mooi verslag gemaakt van de 2 wedstrijden van Tempo G2 op 13 oktober

4de Mikidart toernooi zaterdag 3 november

Tuesday 9 October 2018 22:46

Voor de 4de keer gaan we weer een supergezellig dart toernooi organiseren. We spelen het spelletje Mikidarts. Een leuk spel voor iedereen die het bord kan raken. Veel van jullie weten hoe het spel werkt, maar voor wie niet, kan je bij mij de spelregels opvragen.

JunSen kamp - meer dan 30 deelnemers!

Monday 8 October 2018 22:39

Voor het junioren/senioren kamp hebben zich inmiddels al meer dan 30 deelnemers opgegeven. Van diverse mensen hebben wij gehoord dat ze twijfelen of ze mee willen. Twijfel niet te lang, want voor iedereen die zich vanaf nu aanmeldt moeten we extra tenten bijboeken.

Zaaltrainingsschema - 1e trainingen op 12 november

Monday 8 October 2018 22:25

Vanaf maandag 12 november traint de hele vereniging weer in de diverse zalen. Het maken van het trainingsschema is een ingewikkelde klus, omdat er met diverse factoren rekening moet worden gehouden.

Stand Tempo 1

LDODK/Rinsma Modeplein 4 7