Maandag 26 augustus beginnen alle trainingen weer

Saturday 24 August 2019 14:55

Omdat ons hoofdveld op dit moment wordt gerenoveerd heeft dit nadelige gevolgen voor de start van de trainingen. De veldverlichting van veld 3 en 4 wordt ook vervangen en is helaas aankomende week nog niet bruikbaar. Ook is de eerste week de kantine verhuurd aan het Vakantiespel en kunnen we hier dus geen gebruik van maken.

Tijdens de openingsdag wraps met kip en patat!

Saturday 24 August 2019 14:52

Vanaf 15.30 uur zorgen Frank, Bram en Victoria voor een heerlijke maaltijd. Voor maar € 3,50 kan je smullen van de onvolprezen zelfgemaakte heerlijke wraps met kip en patat. Kom je naar de band Komen Lopen? Koop dat een combiticket voor € 10,=!! See you de 31ste!!

Trainers gezocht!

Saturday 24 August 2019 14:30

Noodkreet!!

De trainingscommissie is druk bezig om trainers te regelen voor de teams. Dit is voor veel teams gelukt. Voor de T3, A4,B3,B5 zoeken wij nog trainers. Omdat elk team een trainer verdient hierbij een dringende oproep aan een ieder die tijd en zin heeft om trainen te geven dit te melden bij Edwin van der Horst (06-42503444)(Manager Trainingscommissie).De trainingscommissie bestaat uit zes ervaren trainers en wij proberen de trainers zo goed mogelijk te begeleiden. Dus schroom niet!

Nieuwe sponsor: Facta Vision

 Korfbalvereniging Tempo Wednesday 21 August 2019 16:51

Goed nieuws! Het in Alphen gevestigde bedrijf Facta Vision, voor planning & visualisatie, is een nieuwe Tempo sponsor. Zij maken complexe gegevensstromen inzichtelijk dankzij goede plansystemen; planning schept overzicht. De specialisten van Facta Vision geven jouw bedrijf het juiste advies. Zij leveren producten, als: planborden, visual management, hangmapsystemen en vloerbelijning.

31 augustus openingsdag met toffe coverband!

 Korfbalvereniging Tempo Tuesday 20 August 2019 09:47

Zaterdag 31 augustus staat de seizoensopening op het programma. Naast een bomvol thuis (oefen)programma hoort daar natuurlijk ook eten en vermaak bij! Na alle thuiswedstrijden is er de mogelijkheid om lekker mee te eten en daarna staat vanaf 20.00 uur de toffe coverband Komen Lopen op het programma. Winnaar van de Clash of The Coverbands! Voor slechts €10,- eet en feest je mee. Be there!

Stand Tempo 1

G

P

LDODK/Rinsma Modeplein 4 7
DOS '46 4 7
Fortuna/Delta Logistiek 4 4
AW/DTV 4 2
Tempo 4 2
Blauw-Wit (A) 4 2
Hoofdsponsor van Korfbalvereniging Tempo
Tempo Toernooi Nieuws
Tempo Nieuws

Nieuws

Tempo Competitie

Competitie

Tempo Roosters

Roosters

Tempo Activiteiten

Activiteiten

Tempo Lid worden

Lid worden

Tempo Contact

Contact