Informatie verzorging

Het verzorgingsteam van Tempo bestaat uit de volgende personen:

  • Ron van Oijen 06-11254224
  • Yoran Marck 06-34374265
  • Lisa Bosma 06-15120696
  • Arianne Verweij 06-13067306
  • Barbara van Rijswijk 06-55822559
  • Petra Kuiper 06-41356143

Dag

Locatie

Tijd

Verzorger

Maandag

Limeshal

Limeshal

Thuis

Limeshal

17:45 – 18.00

19.00 – 20.00

Na 19.00

Na 20.00

Yoran

Ron en Fysio

Barbara

Lisa

Dinsdag

Thuis

In overleg

Barbara

Woensdag

Thuis

In overleg

Iedereen

Donderdag

Limeshal

Thuis

17.45 – 18.00

Na 19.00 uur

Yoran

Iedereen

Zaterdag

Limeshal

In overleg

Iedereen

Opmerking: Barbara alleen op aanvraag en bij haar thuis. Geen massages thuis wel op locatie, zaal/veld.   

Alle leden van het verzorgingsteam werken op afspraak. Dit houdt in dat wanneer je een afspraak wil maken, eerst contact wordt gezocht met iemand van het verzorgingsteam. Stuur bij voorkeur een Whatsapp berichtje naar ons. Dan zal de aanvraag worden uitgezet binnen het team.  Op de dagen dat er standaard iemand is neem je contact op met de betreffende verzorger.

LET OP: Dit geldt ook voor de zaterdagen.

Wanneer je op een specifieke dag verzorging nodig hebt, zorg dan dat je uiterlijk voor 17:00 uur diezelfde dag contact opneemt. Als je al ver van tevoren weet dat je verzorging nodig hebt, laat het dan zo snel mogelijk weten. Bij acute problemen is tijd geen probleem.

Op maandag is er sportspreekuur van fysiotherapie Rayer Healthcare (19:00-20:00 uur). Wil je hiervoor een afspraak maken stuur dan een berichtje naar Ron van Oijen.

Er is een behandelruimte bij de Tempo kantine (kant fietsenrek). Indien er op het gewenste moment geen verzorger op de club aanwezig is, kun je eventueel ook bij één van ons thuis langs komen.

In de zaal zit de behandelruimte bij de eerste hal voordat je de zaal in gaat.

Ouders mogen ten alle tijde bij hun kind blijven!

Het verzorgingsteam werkt met haar eigen merk tape. Is er voor je blessure tape nodig dan kun je bij ons een rolletje kopen voor € 4,-, het liefst gepast. Het is niet de bedoeling dat je zelf tape mee neemt tenzij je dit bij ons gekocht hebt.

Als speler ben je zelf verantwoordelijk dat je je op tijd aanmeldt!

GEEN AFSPRAAK = GEEN VERZORGING!

Mocht je geïnteresseerd zijn in wat we nou eigenlijk doen, schiet dan gerust één van de teamleden aan. Wij kunnen je er alles over vertellen!

Het verzorgingsteam

Hoi, ik ben Ron van Oijen. Ik korfbal zelf niet maar ben al 25 jaar als sportverzorger/masseur verbonden aan deze prachtige club.
Hoi, ik ben Yoran Marck, speel in de selectie van Tempo en ben derdejaars student fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Ik vind het fijn dat ik de kennis die ik leer kan toepassen bij onze club. Verder vind ik werken met kinderen fantastisch en ben daarom ook van plan om de master Kinderfysiotherapie te gaan volgen. Ik sta altijd open voor een gesprekje en ik bijt niet, dus vraag gerust. Tot op het veld!
Hallo, ik ben Arianne Verweij. Ik heb jarenlang zelf gekorfbald en nu ben ik ruim 16 jaar actief als sportverzorger/masseur bij Tempo. Binnenkort zal ik een cursus Kinesio Taping gaan volgen.
Hoi, ik ben Lisa Bosma afgestudeerd fysiotherapeut. Binnen Tempo houd ik mij bezig met de verzorging, blessurepreventie in de vorm van Core Stability training en Joint Forces trainingsprogramma. Dat laatste is een warming- up ter preventie van knieblessures voor sportende kinderen en tieners. Hierdoor neem de kans op een ernstige blessure met 50% af.
Specialisaties: Kinesio Taping
Hoi, ik ben Barbara van Rijswijk. Heb lang gekorfbald en trainen gegeven. Nu ben ik al weer een aantal jaren onderdeel van het verzorgingsteam.
Hoi, ik ben Petra Kuiper. Ik heb Sportmarketing gestudeerd en ben sinds 4 jaar actief als sportverzorger/masseur in dit leuke verzorgingsteam! Zelf ben ik al 24 jaar lid/speelster bij Tempo en doe ik daarnaast nog taken in de sponsorcommissie, regel ik wat supporterszaken en ben ik veel te vinden bij de club.
Specialisaties: Kinesio Taping en Dynamic Taping.

Hoofdsponsor

Sponsoren