Barrooster

**LET OP: aangepast barrooster** (update op vrijdag 20 september geplaatst)

Naar aanleiding van de acties #samensterk, die gedaan zijn door de vrijwilligerscommissie, zijn we heel blij met de nieuwe aanwas voor de bar/keuken. We hebben jullie heel hard nodig! Helaas zijn er namelijk ook mensen gestopt met korfballen of spelers hebben de keuze gemaakt een andere vrijwilligers taak te vervullen.

WE KUNNEN DUS NOG BARMEDEWERKERS GEBRUIKEN; een hele leuke manier om clubgenoten te leren kennen. Heb je interesse? Laat het ons weten via bar@kvtempo.nl

Het barrooster tot eind oktober is gereed en staat hieronder; kijk dus goed of jij (of je team!) staat ingeroosterd! Samen zorgen wij voor een juiste barbezetting komend seizoen.

Hieronder staan de instructies voor de bar- en keukendiensten in de Tempo kantine en de Limeshal en het meest recente barrooster:

1. Achter de bar bij KV Tempo (klik op deze regel; dan verschijnt het barrooster)
  2. Handleiding afsluiten en openen veld
  3. Handleiding voor achter de bar
  4. Handleiding voor in de keuken
  5. De kantine altijd netjes achterlaten
  6. Barinstructies / afsluiten Limeshal

Sportieve groet,

Barcommissie KV Tempo (bar@kvtempo.nl)

Esmiralda van Beek & Heidi Roos

Tempo ben jij, Tempo zijn wij, Tempo zijn we samen!