Barrooster


Wekelijks op zondag ontvangen ingeroosterde barmedewerkers een mail als herinnering voor komende week.

Hieronder staan de instructies voor de bar- en keukendiensten in de Tempo kantine en de Limeshal en het meest recente barrooster:

  1. Barrooster (klik op deze regel; dan verschijnt het barrooster)
  2. Handleiding afsluiten en openen veld
  3. Handleiding voor achter de bar
  4. Handleiding voor in de keuken
  5. De kantine altijd netjes achterlaten
  6. Barinstructies / afsluiten Limeshal
  7. IVA Certificering

Instructie voor de barvrijwilligers i.v.m. Corona

Was je handen extra goed bij het begin en einde van je bardienst met zeep. 

Indien gewenst maken barvrijwilligers onderling een taakverdeling wie welke werkzaamheden verricht, zodat de 1.5 meter afstand aangehouden kan worden. Bijvoorbeeld: de één pakt de drankjes, de ander rekent af.

Bij het afsluiten van de kantine worden voorwerpen in het clubhuis welke vaak worden beetgepakt gereinigd en gedesinfecteerd (kranen, deurenklinken, schakelaars, vaatwasser, tapinstallatie e.d.). 

Sportieve groet,

Barcommissie KV Tempo (bar@kvtempo.nl)

Esmiralda van Beek & Heidi Roos

Tempo ben jij, Tempo zijn wij, Tempo zijn we samen!