Tussenstand

#steentjebijdragen aan #onsnieuwethuis

Het nieuwe kantine actieteam van Carola, Ilona, Melanie en Jet is hard bezig om 30.000 op te halen voor de inrichting van de nieuwe kantine. Doe nu via een van de vele acties, zo bouwen samen aan #onsnieuwethuis.

Het actieteam loopt wekelijks rond op de velden. Dus heb je goede ideeën voor acties, of wil je iets weten over bestaande acties, spreek ons aan.  

Actie team Inrichting Kantine

Carola, Melanie, Ilona en Jet

steentjebijdragen@kvtempo.nl

Alle acties

Tempo Grote Club Actie:

Hoe werkt het?

Koop online door hier te klikken 1 of meerdere loten voor Grote Club actie. Voor slechts 3 euro per lot maak je kans op mooie prijzen zoals 10.000 euro. De loterij is eenmalig en prijzen worden automatisch uitgekeerd. Tempo krijgt 2,40 van elk lot dat je koopt, dus dit is sowieso: win win. 

De opbrengst is uiteraard volledig voor de inrichting van de nieuwe kantine. 

#SteentjeBijdragen:

De steentjes zijn bijna uitverkocht! Onze sponsor: Klaverblad Verzekeringen kocht 40 steentjes en ook vele ouders gunden hun kind een eigen steentje in de nieuwe kantine. Ja, het geel-zwarte hart klopt bij velen, waardoor er nu al meer dan 360 stenen zijn verkocht, goed voor meer dan 9000 euro voor de nieuwe kantine. Voor dit geld worden lampen, barinrichting, nieuwe stoelen, tafels, discolichten, goede boxen en alles wat nodig is om de kantine kleur en glans te geven. 

Hoe werkt de actie

Iedereen die Tempo een warm hart toedraagt kan een steen of meerdere stenen kopen. In de nieuwe kantine komt vervolgens een wand van stenen/tegels waarop iedereen zijn eigen naam terug zal zien. De kosten voor een steen zijn 25 euro per stuk. 

Om het streefgetal 30.000 euro te halen, willen we nog heel veel stenen te verkopen. Koop daarom ook 1 of meerdere stenen. Stenen zijn te koop bij de bar, zorg ervoor dat je je naam doorgeeft die je straks op de steen wilt zien in de nieuwe kantine. Je kunt ook een appje sturen naar Jet (+81 8087 1105 46), zij stuurt dan een eenvoudige betaallink. 

Tempo Merchandising:

Koop een leuk Tempo artikel voor jezelf of als cadeau voor een ander. Droog wedstrijden kijken, een lekker bakkie koffie in je persoonlijke Tempo mok. Er is genoeg keus. Dus in het kader van #allebeetjeshelpen  zoek wat moois uit en maak jezelf of een ander blij. Zodra de kantine weer open is, kun je je slag slaan.  

Bidon - 2.50

Paraplu - 7.50

Sleutelhanger - 1.50

Temposjaal - 5.00

Tshirt - 10.00

Tshirt met naam of handtekening - 15.00

Tshirt met naam en handtekening - 17.50

Koffiemok met Tempo logo en je naam - 15.00

Hoofdsponsor

Sponsoren