Klaverblad Verzekeringen Pinkstertoernooi

Het sluitstuk van het weekend: het 41e Klaverblad Pinkstertoernooi! Voor jong en oud, met door de jaren heen gemiddeld 100 deelnemende teams.

Wilt u zich inschrijven voor het Klaverblad Verzekeringen Pinkstertoernooi dan kan dat natuurlijk! U kunt dat gewoon online doen! Inschrijfformulier. Het toernooi is voor alle Senioren t/m F-Pupillen en natuurlijk ook dit jaar weer voor de G-Korfballers.

Gezelligheid staat voorop maar dit jaar willen we voor de B, C en D jeugd het toernooi opwaarderen zodat er in deze klassen prestatiekorfbal gespeeld kan worden. Verenigingen kunnen dit toernooi gebruiken om hun nieuwe selecties samen te stellen en uit te testen voor het nieuwe seizoen.

Deze editie hebben we een aangepast programma. Op de toernooi dag (10 juni) hebben wij namelijk een combinatie van Beachkorfbal, veldkorfbal en hebben wij voor de jeugd een clinic van de Korfbalstars!

 

Er is meer dan alleen het toernooi op de maandag. Ons weekend staat bij velen bekend als een heel weekend vol activiteiten en feesten. Je kunt het gehele weekend bij ons kamperen.

Uiteraard ben je zelf volledig vrij te kiezen waaraan je wilt deelnemen.