Waarom zou ik lid worden van de Club van 50?

Doel van de Club van 50

Een groot aantal (ex)leden of andere geïnteresseerden (en bedrijven) binden aan Tempo, door middel van een jaarlijkse donatie van minimaal € 50,-. Per jaar wordt door de leden van de Club van 50 één of meerdere doel(en) benoemd voor besteding van het geld die direct verband houden met het korfballen bij Tempo.

Wat krijg je er voor terug

Naast vooral een goed gevoel o.a.:

• naamsvermelding

• uitnodigingen voor evenementen (toernooien, feesten)

• contact met Tempo

• jaarlijks een verantwoording van de besteding van de club van 50

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via Ron Zwaan, Dirk Grootendorst of Hans Roos, bij voorkeur per e-mail: clubvan50@kvtempo.nl. Na aanmelding ontvang je een exemplaar van het Reglement van de Club van 50 en een inschrijfformulier.

Meer weten over Tempo?

Kijk dan vooral verder rond op deze prachtige website: www.kvtempo.nl. Mede mogelijk gemaakt door de Club van 50!

Tot slot

Inmiddels hebben we rond de 100 leden bij de Club van 50! Maar er is uiteraard nog voldoende ruimte voor iedereen!